ΟΔΗΓΙΕΣ: Ξεκινώντας στο Together

Καλωσήρθατε στο Mindfulness Together!

Αυτή η ομάδα είναι σχεδιασμένη για να σας προσφέρει μια σειρά από εργαλεία για να εξασκείστε καθημερινά και υποστήριξη σε όλη τη διαδρομή σας. Ξεκινήστε κατεβάζοντας τον έντυπο οδηγό. Και έπειτα επιλέξτε μια πρακτική κάθε μέρα για να εξασκείστε. Μπορείτε να εναλλάσσετε τις πρακτικές, διότι η κάθε μια προσφέρει διαφορετικά οφέλη.

Παρατηρήστε πώς νιώθετε ολοκληρώνοντας. Επιλέξτε τη διάρκεια της πρακτικής που επιθυμείτε και τη στάση του σώματός σας. Οι πρακτικές μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας (όχι όμως όταν οδηγείτε!).

Εβδομαδιαία webinar & διαλογισμοί

Κάθε Παρασκευή προσθέτουμε ένα καινούριο webinar με μια νέα πρακτική διαλογισμού που θα εστιάζουν σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Μπορείτε να το βλέπετε στην επόμενη ενότητα. Θα ενημερώνεστε όταν ανεβαίνει το νέο webinar μέσω email στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Σημειώστε ότι εάν κατά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα (στην πληρωμή) δεν έχετε επιλέξει να ενημερώνεστε, δεν θα λαμβάνετε τα email και τις ενημερώσεις μας, που δεν είναι ποτέ διαφημιστικά. Προτείνουμε να ελέγξετε το προφίλ σας ώστε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Έντυπος Οδηγός

Ετοιμάσαμε έναν λεπτομερή οδηγό με συμβουλές και εργαλεία για την πρακτική σας. Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο και να τυπώσετε όσες σελίδες πιστεύετε ότι θα σας φανούν χρήσιμες, ιδιαίτερα τις γραπτές ασκήσεις, τα ημερολόγια και τα journal questions. Για να κατεβάσετε το αρχείο, πατήστε πάνω στο όνομα του αρχείου pdf, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Facebook Group

Δημιουργήσαμε ένα κλειστό Facebook Group αποκλειστικά για την κοινότητά μας, όπου μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας που θα απαντάει η εκπαιδεύτρια, αλλά και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας! Για να μπείτε στο Group πατήστε εδώ.

Μηνιαίο Inspirational Email

Στις αρχές κάθε μήνα θα λαμβάνετε ένα email με προσεκτικά επιλεγμένο περιεχόμενο για να σας εμπνεύσει για την πρακτική σας. Για να σιγουρευτείτε ότι δεν πηγαίνει στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα (spam), ελέγχετε το spam folder τακτικά, ειδικά μετά την εγγραφή σας. Εάν τυχόν ανακαλύψετε ότι κάποιο email μας έχει τοποθετηθεί εκεί, μαρκάρετέ το ως Not Spam (όχι ανεπιθύμητο). Μπορείτε να ακολουθήσετε και τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Πρόσβαση στο mobile application

Για να έχετε πρόσβαση στις ασκήσεις και το εκπαιδευτικό υλικό μας και στο κινητό ή στο tablet σας για όλη τη διάρκεια της συνδρομής σας, κατεβάστε από το Apple Store την εφαρμογή Teachable Online Courses. Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό (θα είναι διαφορετικός από το λογαριασμό που δημιουργήσατε για να μπείτε στο πρόγραμμα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια στοιχεία όνομα και password) με τον οποίο θα μπαίνετε στην εφαρμογή. Σημειώστε ότι προς το παρόν δεν υποστηρίζονται συσκευές Android.

Μόλις ανοίξει ο λογαριασμός σας, θα βλέπετε το One Breath Mindfulness Center και όλα τα προγράμματα του κέντρου μας στα οποία έχετε εγγραφεί. Σημειώστε ότι η πρόσβαση στο application ισχύει όσο διαρκεί η συνδρομή σας. Εάν διακόψετε τη συνδρομή σας, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στο υλικό.

Τεχνική υποστήριξη

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πλατφόρμα ή δυσκολεύεστε να βρείτε την πρόσβαση στους διαλογισμούς, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα email στο [email protected] Επίσης μπορείτε να δείτε εδώ απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις που λαμβάνουμε. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!