ΟΔΗΓΙΕΣ: Πώς να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα

Καλωσήρθατε στην πλατφόρμα Wellbeing Mindfulness Together!

Αυτή η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη για να σας προσφέρει μια σειρά από εργαλεία για να εξασκείστε καθημερινά και υποστήριξη σε όλη τη διαδρομή σας. Περιλαμβάνει:

  • Πρόγραμμα Start Meditating για αρχάριους, για να ξεκινήσετε
  • Πληθώρα άλλων διαλογισμών για να συνεχίσετε
  • Εβδομαδιαία Live μαθήματα
  • Special workshops για να εμβαθύνετε

Ξεκινήστε κατεβάζοντας το Workbook και έπειτα ακολουθήστε το πρόγραμμα Start Meditating που διαρκεί 1 μήνα.

Μόλις ολοκληρώσετε τον πρώτο μήνα, συνεχίστε να εξασκείστε επιλέγοντας οποιαδήποτε πρακτική διαλογισμού θέλετε από τις υπόλοιπες της πλατφόρμας, ανάλογα με το χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας και το τι θέλετε να καλλιεργήσετε.

Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να εμβαθύνετε με κάποιο από τα Workshops που προστίθενται συνεχώς στην πλατφόρμα.

Φυσικά μην αμελήσετε να παρακολουθείτε τα online Live μαθήματα που γίνονται κάθε εβδομάδα μέσω Zoom. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις, να μοιραστείτε την εμπειρία σας αλλά και να κάνετε ζωντανή πρακτική με τους υπόλοιπους της ομάδας.

Είσοδος στην πλατφόρμα

Για να μπαίνετε στην πλατφόρμα από οποιαδήποτε συσκευή, πατάτε εδώ και έπειτα εισάγετε το Username και τον Κωδικό που δημιουργήσατε όταν κάνατε την εγγραφή. 

Live Webinars

Κάθε εβδομάδα διοργανώνουμε LIVE online ομαδικά μαθήματα mindfulness. Οι ημερομηνίες των μαθημάτων που γίνονται διαφορετικές ώρες και ημέρες κάθε μήνα βρίσκονται την ενότητα Webinars. Στην ενότητα Zoom Links θα βρίσκετε το αντίστοιχο Zoom Link για να συνδέεστε.

Σημειώστε ότι εάν κατά την διαδικασία εγγραφής δεν επιλέξατε να ενημερώνεστε μέσω email, δεν θα λαμβάνετε τα email με τις υπενθυμίσεις για τα Live μαθήματα αλλά και τις ενημερώσεις όταν προστίθεται υλικό πλατφόρμα σε εβδομαδιαία βάση. Προτείνουμε να ελέγξετε το προφίλ σας ώστε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Workbook

Ετοιμάσαμε έναν λεπτομερή οδηγό με συμβουλές και εργαλεία για την πρακτική σας. Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο και να τυπώσετε όσες σελίδες πιστεύετε ότι θα σας φανούν χρήσιμες, ιδιαίτερα τις γραπτές ασκήσεις, τα ημερολόγια και τα journal questions. Για να κατεβάσετε το αρχείο, πατήστε πάνω στο όνομα του αρχείου pdf, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Facebook Group

Δημιουργήσαμε ένα κλειστό Facebook Group αποκλειστικά για την κοινότητά μας, όπου μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας που απαντάει η εκπαιδεύτρια, αλλά και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας! Για να μπείτε στο Group πατήστε εδώ.

Mobile application

Για να έχετε πρόσβαση στις ασκήσεις και το εκπαιδευτικό υλικό μας και μέσω mobile app, κατεβάστε από το Apple Store την εφαρμογή Teachable Online Courses. Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό (θα είναι διαφορετικός από το λογαριασμό που δημιουργήσατε για να μπείτε στο πρόγραμμα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια στοιχεία όνομα και password) με τον οποίο θα μπαίνετε στην εφαρμογή. Σημειώστε ότι προς το παρόν δεν υποστηρίζονται συσκευές Android.

Προσοχή: Είναι σημαντικό να κάνετε όλα τα updates που βγαίνουν στο λογισμικό του mobile application, ώστε να έχετε σωστή πρόσβαση στο υλικό.

Τεχνική υποστήριξη & FAQ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πλατφόρμα, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα email στο [email protected]. Επίσης μπορείτε να δείτε εδώ απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις που λαμβάνουμε. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Επόμενη ενότητα