ΟΔΗΓΙΕΣ: Μια ματιά στην πλατφόρμα

Καλωσήρθατε στην πλατφόρμα Wellbeing Mindfulness Together!

Αυτή η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη για να σας προσφέρει μια σειρά από εργαλεία για να εξασκείστε καθημερινά και υποστήριξη σε όλη τη διαδρομή σας. Περιλαμβάνει:

  • Πρόγραμμα 4 εβδομάδων για να ξεκινήσετε
  • Πληθώρα άλλων διαλογισμών για να συνεχίσετε
  • Live μαθήματα κάθε δύο εβδομάδες
  • Special workshops για να εμβαθύνετε

Ξεκινήστε κατεβάζοντας το Workbook και ακολουθώντας το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα που θα βρείτε στην αρχή της πλατφόρμας.

Μόλις ολοκληρώσετε, συνεχίστε να εξασκείστε επιλέγοντας όποια πρακτική διαλογισμού θέλετε από τις υπόλοιπες του προγράμματος.

Και όποτε θέλετε, εμβαθύνετε με κάποιο από τα Special Workshops που προστίθενται συνεχώς στην πλατφόρμα.

Φυσικά μην αμελήσετε να παρακολουθείτε τα online Live μαθήματα που γίνονται κάθε δύο εβδομάδες μέσω Zoom. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις, να μοιραστείτε την εμπειρία σας αλλά και να κάνετε ζωντανή πρακτική με τους υπόλοιπους της ομάδας.

Πώς μπαίνετε στην πλατφόρμα

Για να μπαίνετε στο πρόγραμμα από οποιαδήποτε συσκευή, επιλέγετε από τον browser σας (Chrome, Safari κλπ) την ιστοσελίδα www.onebreath.eu, πατώντας "Σύνδεση".

Έπειτα εισάγετε το Username και τον Κωδικό που δημιουργήσατε όταν κάνατε την εγγραφή. 

Live Online Μαθήματα

Δύο φορές τον μήνα διοργανώνουμε LIVE online ομαδικά μαθήματα mindfulness. Οι ημερομηνίες των μαθημάτων που γίνονται διαφορετικές ώρες και ημέρες κάθε μήνα, ανακοινώνονται ένα μήνα πριν αλλά και στην ενότητα Webinars. Θα βρίσκετε τις οδηγίες σύνδεσης για τις online συναντήσεις στην ενότητα Zoom Links.

Σημειώστε ότι εάν κατά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα (στην πληρωμή) δεν έχετε επιλέξει να ενημερώνεστε μέσω email, δεν θα λαμβάνετε τα email και τις ενημερώσεις μας, που δεν είναι ποτέ διαφημιστικά. Προτείνουμε να ελέγξετε το προφίλ σας ώστε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Workbook

Ετοιμάσαμε έναν λεπτομερή οδηγό με συμβουλές και εργαλεία για την πρακτική σας. Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο και να τυπώσετε όσες σελίδες πιστεύετε ότι θα σας φανούν χρήσιμες, ιδιαίτερα τις γραπτές ασκήσεις, τα ημερολόγια και τα journal questions. Για να κατεβάσετε το αρχείο, πατήστε πάνω στο όνομα του αρχείου pdf, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Facebook Group

Δημιουργήσαμε ένα κλειστό Facebook Group αποκλειστικά για την κοινότητά μας, όπου μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας που απαντάει η εκπαιδεύτρια, αλλά και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας! Για να μπείτε στο Group πατήστε εδώ.

Πρόσβαση στο mobile application

Για να έχετε πρόσβαση στις ασκήσεις και το εκπαιδευτικό υλικό μας και μέσω mobile app, κατεβάστε από το Apple Store την εφαρμογή Teachable Online Courses. Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό (θα είναι διαφορετικός από το λογαριασμό που δημιουργήσατε για να μπείτε στο πρόγραμμα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια στοιχεία όνομα και password) με τον οποίο θα μπαίνετε στην εφαρμογή. Σημειώστε ότι προς το παρόν δεν υποστηρίζονται συσκευές Android.

Μόλις ανοίξει ο λογαριασμός σας, θα βλέπετε το One Breath Mindfulness Center και όλα τα προγράμματα του κέντρου μας στα οποία έχετε εγγραφεί. Σημειώστε ότι η πρόσβαση στο application ισχύει όσο διαρκεί η συνδρομή σας. Εάν διακόψετε τη συνδρομή σας, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στο υλικό.

Τεχνική υποστήριξη

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πλατφόρμα ή δυσκολεύεστε να βρείτε την πρόσβαση στους διαλογισμούς, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα email στο [email protected] Επίσης μπορείτε να δείτε εδώ απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις που λαμβάνουμε. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Επόμενη ενότητα