ΟΔΗΓΙΕΣ: Ξεκινώντας στο Together

Καλωσήρθατε στο Mindfulness Together!

Αυτή η ομάδα είναι σχεδιασμένη για να σας προσφέρει μια σειρά από εργαλεία για να εξασκείστε καθημερινά και υποστήριξη σε όλη τη διαδρομή σας. Ξεκινήστε κατεβάζοντας τον έντυπο οδηγό. Και έπειτα επιλέξτε μια πρακτική κάθε μέρα για να εξασκείστε. Μπορείτε να εναλλάσσετε τις πρακτικές, διότι η κάθε μια προσφέρει διαφορετικά οφέλη.

Πώς μπαίνετε στην πλατφόρμα

Για να μπαίνετε στο πρόγραμμα από οποιαδήποτε συσκευή, επιλέγετε από τον browser σας (Chrome, Safari κλπ) την ιστοσελίδα www.onebreathcourses.eu 

Έπειτα εισάγετε το Username και τον Κωδικό που δημιουργήσατε όταν κάνατε την εγγραφή. 

Live Online Μαθήματα

Κάθε μήνα διοργανώνουμε ζωντανά ομαδικά μαθήματα mindfulness. Οι ημερομηνίες των μαθημάτων που γίνοντα διαφορετικές ώρες και ημέρες κάθε μήνα, ανακοινώνονται ένα μήνα πριν.

Σημειώστε ότι εάν κατά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα (στην πληρωμή) δεν έχετε επιλέξει να ενημερώνεστε μέσω email, δεν θα λαμβάνετε τα email και τις ενημερώσεις μας, που δεν είναι ποτέ διαφημιστικά. Προτείνουμε να ελέγξετε το προφίλ σας ώστε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Workbook

Ετοιμάσαμε έναν λεπτομερή οδηγό με συμβουλές και εργαλεία για την πρακτική σας. Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο και να τυπώσετε όσες σελίδες πιστεύετε ότι θα σας φανούν χρήσιμες, ιδιαίτερα τις γραπτές ασκήσεις, τα ημερολόγια και τα journal questions. Για να κατεβάσετε το αρχείο, πατήστε πάνω στο όνομα του αρχείου pdf, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Facebook Group

Δημιουργήσαμε ένα κλειστό Facebook Group αποκλειστικά για την κοινότητά μας, όπου μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας που απαντάει η εκπαιδεύτρια, αλλά και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας! Για να μπείτε στο Group πατήστε εδώ.

Μηνιαίο Inspirational Email

Στις αρχές κάθε μήνα θα λαμβάνετε ένα email με προσεκτικά επιλεγμένο περιεχόμενο για να σας εμπνεύσει για την πρακτική σας. Για να σιγουρευτείτε ότι δεν πηγαίνει στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα (spam), ελέγχετε το spam folder τακτικά, ειδικά μετά την εγγραφή σας. Εάν τυχόν ανακαλύψετε ότι κάποιο email μας έχει τοποθετηθεί εκεί, μαρκάρετέ το ως Not Spam (όχι ανεπιθύμητο). Μπορείτε να ακολουθήσετε και τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Πρόσβαση στο mobile application

Για να έχετε πρόσβαση στις ασκήσεις και το εκπαιδευτικό υλικό μας και στο κινητό ή στο tablet σας για όλη τη διάρκεια της συνδρομής σας, κατεβάστε από το Apple Store την εφαρμογή Teachable Online Courses. Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό (θα είναι διαφορετικός από το λογαριασμό που δημιουργήσατε για να μπείτε στο πρόγραμμα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια στοιχεία όνομα και password) με τον οποίο θα μπαίνετε στην εφαρμογή. Σημειώστε ότι προς το παρόν δεν υποστηρίζονται συσκευές Android.

Μόλις ανοίξει ο λογαριασμός σας, θα βλέπετε το One Breath Mindfulness Center και όλα τα προγράμματα του κέντρου μας στα οποία έχετε εγγραφεί. Σημειώστε ότι η πρόσβαση στο application ισχύει όσο διαρκεί η συνδρομή σας. Εάν διακόψετε τη συνδρομή σας, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στο υλικό.

Τεχνική υποστήριξη

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πλατφόρμα ή δυσκολεύεστε να βρείτε την πρόσβαση στους διαλογισμούς, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα email στο [email protected] Επίσης μπορείτε να δείτε εδώ απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις που λαμβάνουμε. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!